Mercedes Configurator

Gepubliceerd op: 12 februari 2017

Bedrijven die op zoek zijn naar een transportvoertuig om hun dagelijkse taak goed uit te kunnen voeren zoeken tegenwoordig eerst het internet af. Met dit gegeven in het achterhoofd heeft Mercedes-Benz de truck configurator zodat ze voor het bezoek aan de dealer de verschillende mogelijkheden en opties te bekijken. Zo kunt u de opties bekijkenhet aanbieden van al haar truck klanten de mogelijkheid om informatie over het voertuig oplossingen met behulp van de Mercedes Truck Configurator voor vele jaren te verzamelen. De Mercedes Truck Configurator is nu verder verbeterd en compatibel gemaakt met de nieuwste digitale apparaten. De Truck Online configurator is hier beschikbaar.

Voordelen van de Mercedes Truck Configurator

De met de configurator samengestelde truck is ook een mooi uitgangspunt voor de bespreking met de verkoop adviseur of wagenpark beheerder. Altijd en overal inzicht in uw wagenpark en een nauwkeurige analyse van uw voertuiggegevens.  Bij fleetboard is alles inbegrepen om uit uw trucks maximaal rendement te halen. FleetBoard wordt door marktleider Daimler aangeboden (standaard op de Actros). De onderneming brengt jarenlange ervaring in de vrachtwagensector en knowhow in de informatie- en communicatietechnologie samen onder één dak.

Sinds de start in het jaar in het millennium jaar 2000 heeft FleetBoard een omwenteling teweeggebracht in het beheer van bedrijfswagenparken. Planning en wagenparkbeheer hebben voordelen bij het productaanbod, want de gegevens van trucks, ritten en tachografen zijn met een klik beschikbaar voor analyse of verdere verwerking. Alle gegevens kunnen zonder problemen in de de meeste bestaande BackOffice softwarepakketten worden opgenomen. De uitgebreide en uitvoerig geteste hardware wordt volgens de geldende normen in de autosector doorontwikkeld en beantwoordt aan de richtlijnen die Mercedes-Benz aan dergelijke apparatuur stelt. In het eigen computercentrum worden de diensten 24 uur per dag, 7 dagen in de week door een team van specialisten verwerkt, gecontroleerd en verder uitgewerkt.

Dat is wat de ondernemer van nu verwacht. een complete betrouwbare Truck voor zijn werkzaamheden.