Seval Wip Trailer – de ideale oplossing voor duurzame stadsbevoorrading!

Gepubliceerd op: 8 oktober 2020

Foto via: Seval e Cargo

Seval e Cargo komt met dé duurzame Last-Mile-Delivery oplossing die perfect is voor winkelbevoorrading in de stad. De Seval Wip Trailer – een combinatie bestaande uit een aanhangwagen en een Sevic Cargo 500 voertuig.

Seval e Cargo is de Nederlandse importeur van de Sevic Cargo 500, dit is een 100% elektrisch bestelvoertuig dat perfect is voor stadsdistributie. Recent heeft Seval e Cargo de Seval Wip Trailer geïntroduceerd, dit is een combinatie die bestaat uit een elektrisch bestel voertuig en een trailer die zorgt voor extra laadruimte. Deze combinatie is perfect geschikt voor de bevoorrading van winkels, of andere vormen van stadbevoorrading. 

Sevic Cargo 500

Met de bewustwording van het klimaat en de regelgeving die zich daar op aanpast groeit de wens voor een elektrisch bestelvoertuig enorm. Seval e Cargo heeft de Sevic Cargo 500, dit is een light electric vehicle (LEV) welke met name in de stad en op de korte afstanden in de regio uitstekend van toepassing is. Het voertuig is 100% elektrisch en draagt daarmee bij aan hogere luchtkwaliteit, het mag daarom ook overal bezorgen want de milieuzones zijn geen obstakel. Ook kan het voertuig zich met zijn smalle formaat van 1.40m breed perfect manoeuvreren door smalle en drukke straten, dit zorgt voor veiligere situaties in het verkeer. Het voertuig heeft een laadvermogen van maximaal 840 kilo en heeft een nominaal rijbereik van 120 km. Het opladen gaat gewoon aan een 220v stopcontact, een laadpaal is dus niet verreist.

Seval Wip Trailer

De Seval Wip Trailer is een combinatie bestaande uit een aanhangwagen en een Sevic Cargo 500 voertuig. De aanhangwagen wordt aangesloten door een ingenieus systeem onder het voertuig. Hierdoor is de afstand tussen voertuig en trailer klein en dat zorgt voor dezelfde draaicirkel als het voertuig zonder trailer zou hebben. De combinatie heeft namelijk een maximale draaicirkel van 8 meter. Ook heeft de combinatie een laadvermogen van 1.700 kilo en een laadruimte van 15 m³. De trailer heeft 11 m³ laadvolume, dit biedt ruimte voor 10 rolcontainers!

De trailer is in combinatie met het elektrisch bestelvoertuig uitermate geschikt voor stadsbezorging, oftewel de Last-Mile-Delivery. Door zijn specificaties en goede prijs ligt deze combinatie zeer goed in de markt. Ook zijn er verschillende opbouwmogelijkheden leverbaar, de combinatie kan voorzien worden van koel en vriesvakken voor horeca bevoorrading. Of voor de gemeente en park onderhoud een open trailer met bladerrekken.

 Voor meer informatie over de Seval Wip Trailer gaat u naar www.sevalecargo.com/seval-wip-trailer