Renault TruckSimulator App

Gepubliceerd op: 15 februari 2017 Renault TruckSimulator App

Met de Renault TruckSimulator App rijdt u met de voertuigen van Renault Trucks en voert u verschillende ritten en opdrachten uit. De opdrachten en ritten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën zodat u het gehele renault gamma kunt ervaren.

Lange Afstand: Rijd met de Renault Trucks T of de Renault Trucks T High en houd daarbij de hoogst mogelijke commerciële snelheid aan bij een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

Zware Bouw: Rijd met de Renault Trucks K en zorg ervoor dat uw lading intact blijft.

Bouw: Rijd met de Renault Trucks C Cab 2,5 m of de Renault Trucks C Cab 2,3 m en zorg ervoor dat uw lading intact blijft. Houd u aan de regels en ontdek het gamma van Renault Trucks op een speelse en vooral ontspannen wijze.

Distributie:  Met de Renault Trucks D Wide Cab 2,3 m, de Renault Trucks D Cab 2,1 m of de Renault Trucks D Cab 2 m rijdt u een route. Tijdens deze route levert u de bestellingen af op de aangegeven plaatsen, en houd u daarbij aan de geldende maximumsnelheden.

Deze bovenstaande ritten en opdrachten in de App stellen u in staat om het complete gamma van Renault Trucks goed te leren kennen. Na deze kennismaking komt u goed beslagen ten ijs bij de verkoper en kunt u met de wagenpark beheerder de specificaties goed

Download de Renault TruckSimulator App

Op dit moment is de Renault TruckSimulator App beschikbaar voor twee platformen, namelijk de IOS en Andoid platformen van Apple en Google. Mochten er meer platformen beschikbaar komen zullen we de site bijwerken. Download Links voor de App:  App Store   |  Google Play

Renault en het klimaat

Renault Trucks heeft een ontwerpstudie gepresenteerd op basis van een vrachtwagencombinatie die volledig gericht is op brandstofbesparing. Edele materialen, een doorgedreven aerodynamica en technologische vernieuwingen komen samen in dit voertuig, dat bedoeld is om Renault Trucks op lange termijn een mijlpaal te bezorgen op het vlak van brandstofbesparing.

Renault Trucks neemt deel aan de COP 21, de Conferentie over de klimaatverandering van de Verenigde Naties, en stelt twee innovatieve elektrische voertuigen voor: de Maxity Électrique met een brandstofcel op waterstof en de zuiver elektrische Renault Trucks D. Deze voertuigen worden momenteel in reële omstandigheden getest door La Poste in Dole (Jura) respectievelijk Speed Distribution voor rekening van Guerlain in Parijs.