VASS Verenigde Autobedrijven Samen Sterk

Gepubliceerd op: 15 mei 2019

“De organisatie waar jouw stem telt!”

Het onafhankelijke samenwerkingsverband van autobedrijven, dat is Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS). Binnen VASS bundelen autobedrijven hun krachten om eerlijke prijzen te bedingen, transparantie te bevorderen zowel binnen de markt als richting de consument, vakkennis te delen en juridische ondersteuning te organiseren. Een collectief dat zich sterk maakt voor een gezond ondernemersklimaat.

Over VASS

Iedere ondernemer is uniek, met zijn eigen bedrijfsvoering en identiteit.

Wij vinden het van groot belang dat de eigenheid uitgedragen wordt en behouden blijft. Als ondernemer in de autobranche willen we doen waar we goed in zijn, auto’s verkopen en zorgen dat onze klanten tevreden en met een goed gevoel weg rijden. Bij het runnen van een autobedrijf hebben we te maken met veel organisaties waar we mee willen maar vaak ook moeten samenwerken, denk aan de online portals, verzekeringen, telefonie, energie, onderdelenleveranciers, accountants, invoer programma’s en ga zo maar door.

De oplopende prijzen van deze organisaties zetten onze marge onder druk.

We willen natuurlijk dat de afspraken met de verschillende organisaties goed geregeld zijn, maar hebben daar te weinig tijd voor om dit goed aan te pakken. Hierdoor laten we geld liggen. De prijzen worden soms zomaar verhoogd, voorwaarden aangepast en wij blijven betalen omdat we weten dat we alleen niets voor elkaar kunnen krijgen. Door het opzetten van de besloten Facebookgroep zijn wij, de ondernemers in de autobranche, met elkaar in gesprek gekomen en ondervinden we dat we allemaal met dezelfde problemen te maken krijgen.

Door onze krachten te bundelen kunnen we onze gezamenlijke stem laten horen. Samen aan het stuur, VASS. Als platform en inkooporganisatie gaan we ons hard maken voor onze belangen. Door samenwerkingen aan te gaan met partijen die ruime ervaring en expertise bezitten, kunnen we gebruik maken van de kwaliteiten die passen bij de VASS voorwaarden en onze focus leggen waar wij goed in zijn binnen ons eigen autobedrijf.

Dus schrijf je nu in en word onderdeel van VASS. De organisatie waar jouw stem telt!