Per pagina:

Van Dijk Vans

Een unieke speler. Als de Van Dijk Groep in 1989 het nieuwe pand in Woerden betrekt, duurt het niet lang voor er naast trucks ook een dealerschap voor personenwagens aan het bedrijf wordt toegevoegd. Van 1989 tot 2008 verkoopt Van Dijk het Japanse merk Mazda. In die periode begint Van Dijk ook al met de verkoop van auto’s uit de groothandel. Van Dijk Vans als onderdeel van Van Dijks Automotive is hier na een aantal jaar uit ontstaan en inmiddels is deze tak enorm gegroeid. Door de expertise die al sinds 1929 in huis is en de ontwikkelingen die het bedrijf de afgelopen jaren door heeft gemaakt, is Van Dijk Automotive nu ook in de wereld van nieuwe en (jong)gebruikte auto’s en vans een unieke en bepalende speler.

Een onderscheidende factor van Van Dijk Automotive is dat het bedrijf, zowel op het gebied van personenwagens als op het gebied van Vans, niet merk gebonden is. De combinatie van historie en expertise resulteert bovendien in betrouwbaarheid, liquiditeit en technische kennis van de producten. Maar wat Van Dijk Automotive echt bijzonder maakt, is haar toegankelijkheid. Iedereen is namelijk altijd van harte welkom.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen?

Van Dijk Vans biedt ook een ruime voorraad aan nieuwe en gebruikte vans en bedrijfswagens. Bestellen is hierdoor niet nodig. ‘’Door de internationale contacten die we sinds 1929 op hebben gedaan, zijn wij in de gelegenheid om telkens tegen concurrerende prijzen auto’s in te kopen. Daardoor kunnen we ook scherp aanbieden,’’ vertelt Rogier Waszink, verkoper bij Van Dijk Automotive. ‘’We kijken bovendien altijd naar wat er gaande is in de markt en zoeken vervolgens in ons netwerk naar de juiste bussen. De klant hoeft op die manier niet te bestellen en dat bespaart hem of haar veel tijd.’’

Copyright © 2018 - Trucktrader Benelux B.V.

Bezoek TruckTrader op facebookBezoek TruckTrader op instagram