Per pagina:

Smeets & Zonen Parts N.V.

Smeets & Zonen Parts N.V. is wereldwijd actief én bekend voor zijn professionele producten en dienstverlening. Wij denken met u mee, bouwen uw tweedehandsvrachtwagen om in onze werkplaats, en we leveren uw truck waar u dat wilt. De wereld is ons actieterrein. Zoekt u dus een partner die u van a tot z de beste service geeft? Kies dan voor de ervaring en expertise van Smeets & Zonen.

Export van tweedehandsvrachtwagens
Wilt u uw omgebouwde vrachtwagen snel en vlot naar eender waar exporteren? Dan brengen wij dat voor u in orde. Want wij zijn gespecialiseerd in de ombouw én de export van vrachtwagens. Onze dienstverlening omvat het transport tot in de haven en de verscheping naar de door u gekozen bestemming. Wij nemen alle formaliteiten voor onze rekening. U bent dus zeker van de zorgeloze export van uw vrachtwagen.

Smeets & Zonen Parts N.V. Opkoper vrachtwagens

Smeets & Zonen Parts N.V. is professioneel en betrouwbaar. Hebt u een vrachtwagen te koop? Wilt u een snelle verkoop? En rekent u op een eerlijke prijs en een correcte afhandeling? Dan is Smeets & Zonen de betrouwbare partner die u zoekt. Wij zijn een professionele opkoper van vrachtwagens en kopen tweedehandstrucks van particulieren én bedrijven. Uw garantie? Onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie.

Snelle reactie

Wilt uw vrachtwagen snel verkopen? Stuur ons dan een e-mail met alle specificaties van uw truck. En voeg ook enkele foto’s toe. Dankzij onze ervaring en kennis krijgt u snel reactie op uw aanbod. Hebben wij interesse? Dan komt een van onze opkopers bij u langs. Willen wij uw vrachtwagen kopen? Dan vertrouwt u op een marktconforme prijs en een snelle ophaling.

Copyright © 2018 - Trucktrader Benelux B.V.

Bezoek TruckTrader op facebookBezoek TruckTrader op instagram