Per pagina:

Roelofsen Horse Trucks

Roelofsen Horse trucks ontwikkelt transportoplossingen op maat. Van paardentransport, carrosseriebouw en servicetrucks tot trucks voor de schaats- en motorsport. Van een tweedehands tot een splinternieuwe Renault Master, MAN, Volvo, Mercedes of Scania als basis, alles is mogelijk. Een verzoek kan niet zo bijzonder, specifiek of persoonlijk zijn, of wij bedenken een transport oplossing die past bij uw situatie.

De ontwikkeling van horsetrucks begint bij uw behoeften voor de inrichting en uitrusting. Voor de living heeft u legio mogelijkheden: van basisinrichting tot bijzonder exclusieve, luxe inrichting.

Wanneer u interesse heeft in een paardenvrachtwagen van Roelofsen gaan we graag vrijblijvend met u het gesprek aan. Aan tafel in Raalte bekijken we samen welke horse truck aansluit bij uw behoeften en welke opbouw en inrichting voldoen aan uw vraag. Op basis van uw wensen stellen wij daarna geheel vrijblijvend een offerte voor u op, waarin wij de verschillende mogelijkheden en opties uitwerken.

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, gaan onze gespecialiseerde vakmensen aan de slag om uw horse truck of transport oplossing te realiseren.

Bekijk onze paardentrucks hier

Copyright © 2018 - Trucktrader Benelux B.V.

Bezoek TruckTrader op facebookBezoek TruckTrader op instagram