Per pagina:

Ko vd Berg aanhangers

Ko van den Berg Aanhangers is rond 1975 opgericht door Ko van den Berg. Hij is begonnen met het zelf bouwen van aanhangers en boottrailers, later is hij zich gaan specialiseren in verkoop, verhuur en reparatie van aanhangers tot 3500kg. Ko van den Berg aanhangers staat voor specialisme, service en gemak!

Specialisme Ko vd Berg is een bedrijf wat al ruim 40 jaar ervaring heeft in aanhangwagens. We weten precies wat goed is voor elke klant.

Service Service staat hoog in het vaandel bij Ko vd Berg. Door de aanhangwagens en caravans goed te onderhouden en BOVAG te keuren, gaat elke aanhangwagen of caravan veilig de weg op. In de werkplaats werken de servicemonteurs continue aan het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen en veiligheidseisen die gesteld worden aan een aanhanger of caravan.

Gemak Ko vd Berg heeft een groot aanbod in aanhangwagens en onderdelen. Hierdoor is alles wat u nodig hebt te vinden bij ons. Heeft u tijdelijk een aanhangwagen nodig? Dan kunt u ook bij ons natuurlijk altijd een aanhanger huren!

Copyright © 2018 - Trucktrader Benelux B.V.

Bezoek TruckTrader op facebookBezoek TruckTrader op instagram