Per pagina:

Degroote Trucks & Trailers

Degroote Trucks & Trailers is een familiebedrijf in België. We kunnen vertrouwen op meer dan 40 jaar ervaring. Wij zijn een toonaangevende tweedehands oplegger- en vrachtwagenhandelaar in Europa. Gespecialiseerd in B2B- en B2C-handel. Wij bieden andere dealers en eindgebruikers hoogwaardige vrachtwagens en opleggers aan. En dat in meer dan 110 landen wereldwijd.

We hebben twee grote vrachtwagen parken in België en in Nederland. Deze parken zijn ruim 17000 m² groot. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreid, doorlopend assortiment van circa 1500 hoogwaardige eenheden aanbieden.

Degroote Trucks & Trailers bereikbaarheid

De vestigingen van Degroote Trucks & Trailers zijn strategisch goed gelegen in Wingene (in het midden van België, hoofdkwartier) en in Breda (zuiden van Nederland). Vlakbij de Belgische grens en recht tussen de haven van Antwerpen en de haven van Rotterdam. U kunt ze gemakkelijk bereiken via de nabijgelegen snelwegen, luchthavens (bijvoorbeeld Zaventem, Schiphol, Rotterdam en Charleroi). Maar ook via een van de belangrijkste havens. We hebben zelfs een officiële heliport (EBWZ).

Gespecialiseerde diensten

Degroote Trucks & trailers bestaat uit een hoog gekwalificeerd en gespecialiseerd team dat diensten verleent voor internationale bedrijven en technische ondersteuning. Welk merk, model of type vrachtwagen u ook zoekt, onze handelaars kunnen vinden wat u zoekt binnen uw prijsklasse, nieuw of tweedehands. Bovendien is ons professioneel technisch team altijd in staat om, indien nodig, elk onderdeel van uw vrachtwagen of oplegger aan te passen, te repareren, te vernieuwen of te herschilderen.

Algemeen onderhoud

U kan bij ons terecht voor alle onderhoud van uw vrachtwagen. Wij hebben een goede relatie met alle OEM’s en kunnen daardoor uw vrachtwagen of wagenpark onderhouden zoals de merkdealer; met originele onderdelen én aan een voordelig tarief.

Transport & verscheping

Ook na uw aankoop kan u nog bij ons terecht voor de levering van uw vrachtwagens of opleggers. Dagelijks brengen en halen wij voertuigen op van diverse bestemmingen binnen de Benelux. De haven van Antwerpen wordt dagelijks minimum 1 keer bereden. Dit verzekert een snelle aanlevering bij verscheping. Wij hebben verder een goede relatie met zowat alle rederijen en booking agents. Dit, samen met ons volume, zorgt ervoor dat wij altijd zeer snel en met een laag tarief kunnen vervoeren naar elke haven in de wereld.

Maatwerk & aanpassingen

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt voor uw project, wij helpen u graag door het ombouwen en aanpassen van vrachtwagens. Wekelijks veranderen wij enkele vrachtwagens van opbouw, bijvoorbeeld kipper naar trekker, chassis naar tankwagen, bakwagen naar containertransporter enz … U zoekt een heel specifiek type vrachtwagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Technische inspectie & reinigen

Elke vrachtwagen of oplegger die wij opnemen in onze stock krijgt een technische inspectie. Na inspectie halen we de truck door de truckwash en maken we het interieur schoon. Wilt u na de aankoop van uw voertuig dat wij deze nog een flinke poetsbeurt geven, laat het ons gerust weten.

Wilt u meer weten?

Bent u op zoek naar tweedehands trucks en opleggers of onderdelen? U kunt op onze expertise rekenen als professionele vrachtwagenhandelaar.

Bel ons direct +32 51 610 100

Copyright © 2018 - Trucktrader Benelux B.V.

Bezoek TruckTrader op facebookBezoek TruckTrader op instagram